MENU

NATHALIE MOORS FOTOGRAFIE

2017, een rollercoaster? Ongetwijfeld!

Ik onthoud 2017 als het jaar waarin ik besloot mijn veilige job als leerkracht in te ruilen voor dat waar ik al een tijdje van droomde: full time fotograferen. Vanaf dat moment kon ik mij volledig focussen op mijn geweldige koppels en gezinnen. Reportage na reportage prees ik mijzelf gelukkig dat ik hun uniek verhaal mocht vastleggen, mee beleven, deel mocht uitmaken van hun onvergetelijke momenten. Uniek en onvergetelijk: dat waren ze stuk voor stuk. Met een voldaan gevoel en een tikkeltje trots blik ik terug op de hartverwarmende en ontroerende reacties van mijn koppels bij het zien van hun slideshows en albums.

Elke medaille heeft een keerzijde. Vaak liep ik mijzelf in al de hectiek voorbij. Ook op zo’n momenten mocht ik mijzelf gelukkig prijzen met de mensen rondom mij. Dankjulliewel! Als je je aangesproken voelt, is dat ongetwijfeld terecht. 🙂

Ik sleepte dit jaar eveneens een ISPWP-award en 2 Masters in de wacht. Kers op de taart? Absoluut! Hoewel ik meer fan ben van taart dan van kersen, beken ik dat het stiekem toch wel fijn voelt om erkenning te krijgen van talentvolle en inspirerende fotografen.

Beelden maken die je het gevoel van dat moment geven, waardoor je waardevolle gebeurtenissen herbeleeft; dat is wat voor mij écht telt. Daar zet ik mij elke keer opnieuw 200% voor in.

Ik kijk al uit naar 2018! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

SLUIT