MENU

NATHALIE MOORS FOTOGRAFIE

2017 – 

Workshops volgen, geïnspireerd worden, je omringen met fijne gelijkgestemde mensen, mentors die eerlijk feedback geven op je werk, … Die zaken zijn van groot belang om als fotograaf te kunnen groeien. Vermits ik voor mijn families en koppels de best mogelijke reportage wil afleveren, besloot ik dit jaar te investeren in mijn skills.

Begin dit jaar nam ik deel aan de ‘Mind the Moment’-workshop. Zelden keerde ik na een workshop zo voldaan, gemotiveerd en met een massa fijne herinneringen aan fantastische momenten huiswaarts. De WOW!-factor van deze ervaring zindert na als een onwaarschijnlijke boost voor mijn fotografie én mijzelf.

In Nederland volgde ik bij Sander Van Mierlo, Flexmi Fotografie, een workshop omtrent flitsfotografie en woonde wat later een Seminar omtrent ‘ondernemen’ van de Masters of Dutch Wedding Photography bij.

Met de mentorsessies van Sergio Lopez & Kelly Rashka, stapte ik volledig uit mijn comfortzone. Jep, ik besloot om twee topfotografen en uiteraard ook superfijne mensen los te laten op mijn werkwijze en foto’s. Ik vind nog steeds onvoldoende woorden om uit te drukken hoe fantastisch deze beslissing is geweest. Het is verbazingwekkend hoe ik op een relatief korte tijd zo werd uitgedaagd én geholpen om mijn werk naar een hoger niveau te tillen en anders te leren kijken.  Een absolute aanrader dus! -en dat is een understatement-

Ondanks al de workshops en mentoring, geloof ik dat je als fotograaf ontzettend veel moet fotograferen om de kneepjes van het vak te ontdekken. Mijn agenda telde heel wat gezinsreportages en huwelijken, maar wanneer er niets gepland was, bleef ik de kans krijgen én grijpen om als assistent/2nd shooter met Philippe Swiggers huwelijken te fotograferen. Het is onvoorstelbaar hoeveel ik op die manier bijleerde. Heel wat beelden in mijn portfolio, heb ik hier ook aan te danken. Dus bij deze: super bedankt aan al die fijne koppels dat ik erbij mocht zijn, maar vooral aan die topfotograaf voor het vertrouwen, de energie, het geduld, de hulp ! 🙂

SLUIT