MENU

NATHALIE MOORS FOTOGRAFIE

Nathalie Moors

ik ben

NATHALIE MOORS

Fotografie ligt mij sinds mijn kindertijd nauw aan het hart. Ik hield er altijd al van om te grasduinen in foto’s van vakanties, familiefeesten en ontelbare andere fijne momenten. Foto’s brengen verhalen met zich mee, tonen wat waardevol is en laten je soms dingen zien die je ontgaan. In mijn jeugd had ik bij eender welke gelegenheid een fototoestel bij me. Ik vond het fantastisch om herinneringen te creëren. De interactie en connectie tussen mensen is iets wat mij altijd gefascineerd heeft. 

In 2017 besloot ik van fotografie mijn beroep te maken. Bij elke reportage, hoe klein of groot, vind ik het ongelooflijk dat ik vanuit mijn passie en enthousiasme zoveel krachtige, unieke momenten mag vastleggen.

Want de impact van de grootsheid in kleine momenten is zo bijzonder. Dat is waar ik van geniet, ook in mijn dagelijks leven:

de geur van een kop koffie, een zalige zoete zonde, de warmte van de zon, die ene tophit die plots op de radio speelt, de slappe lach, de stilte tijdens een heerlijke yogales, het gevoel van voldoening na een uurtje sporten, een stevige wandeling in de natuur, de gezelligheid wanneer je onder vrienden bent, … 

Ik ben alleszins benieuwd naar jullie verhaal! 🙂

SLUIT